Få et Titanium årskort og tag en ven med på Experimentarium

Få et Titanium årskort og tag en lille eller stor ven med på Experimentarium.

Kom og leg sammen

Få et Titanium årskort og tag en ven med på Experimentarium

Det er let som plastik - men det stærkeste kort du kan få! Med det nye Titanium årskort kan du tage en ny ledsager med, hver gang du besøger Experimentarium.

Det er sjovt at lege, men det er endnu sjovere at lege sammen med en god kammerat. Og med et Titanium årskort i hånden kan du have en valgfri legekammerat med, hver gang du besøger Experimentarium.

Et personligt kort

Titanium årskortet fås i to udgaver – et voksen-kort og et børne-kort.

Kortet er personligt, så kortholderen skal selv være med ved hvert besøg. Men som kortholder bestemmer du hver gang selv, hvem du vil have med. Det kan være et barn eller en voksen ledsager – men du kan kun have én ledsager med pr. dag.

Køber I fx et Titanium årskort til jeres barn, kan barnet den ene dag fx have sin farmor med og den næste sin bedste legekammerat. Og har du som voksen et Titanium årskort, kan du den ene dag tage dit barn med, og den næste fx din kærest eller ægtefælle.

Priser

Titanium årskortet købes i Experimentariums butik eller i webshoppen. Priserne er:

Titanium årskort barn – 1 barn + ledsager: 850 kroner

Titanium årskort voksen – 1 voksen + ledsager: 995 kroner

Rabat i butik og café

Titanium årskort er ligesom det almindelige årskort gyldigt et fuldt år fra udstedelsesdatoen. Og ligesom med årskortet får du 10% rabat på fysiske varer i Experimentariums butik (dog ikke på bøger, slik og drikkevarer), i webshoppen og i cafeen.

Opgradér din billet til et Titanium årskort

Har du købt entré til Experimentarium har du mulighed for indenfor 30 dage at få modregnet prisen for din entrébillet, når du køber et Titanium årskort.

Tilbuddet gælder dog kun ved fysisk fremmøde i butikken på Experimentarium og mod fremvisning af kvittering på entrébilletten.

Kom og leg