Sol sommer science

Nyd sommeren på toppen af Experimentarium

Experimentarium bobler af sjov, science og sæbebobler hele sommeren. Oplev den fantastiske tagterrasse med interaktive lege for store og små og nyd udsigten over Øresund og byens tage, inden I leger videre i de mange sjove oplevelser.

SPAR 10%: KØB ENTRE ONLINE

Løb, leg og lær på Tagterrassen

På Experimentariums store interaktive Tagterrasse får I udfordringer til både krop og hjerne.

Når vejret er til det, kan I sammen med vores piloter blæse store, smukke, vilde og kuleskøre sæbebobler og se dem duve afsted i sommervinden.

Dyst på hurtighed og behændighed på den helt nye forhindringsbane og prøv jeres paratviden og i den interaktive quiz-fangeleg Sæt Kroppen i Spil. Hvilket hold vinder?

I Kravlehuset går familiens yngste på opdagelse og træner behændighed og balance, og på Klodsepladsen bygger I sammen sindrige konstruktioner med de store klodser.  Og snup en god kop kaffe og en is, tag plads i de magelige liggestole og nyd udsigten over byens tage og mod Øresund.

Sommerkonkurrence: Fang boblerne og vind et Titanium årskort

Stranden er indendørs

Når I har tanket energi på Tagterrassen kan I kaste jer over Experimentariums mange indendørs udstillinger, der summer af liv og står klar til at tage imod jer og give jer sjove og dejlige oplevelser sammen-

Udforsk blandt andet Stranden, hvor I leger jer til viden om vand, bølger og badesikkerhed, Lyslabyrinten, hvor I udforsker lysets forunderlige natur og Sansetunnelen – en interaktiv rejse i jeres sanser.

Kom helt tæt på eksperimenterne

Sommerferien byder også på et flot program af science eksperimenter, finurlige demonstrationer og spektakulære show.

Hver dag kan I fx opleve Rumshowet, hvor vores piloter gør jer klogere på videnskaben bag raketter, rumfart og Andreas Mogensens mission til Den internationale rumstation.

I det store Sæbebobleshow blæser vi store, flotte, vilde og endda brændende sæbebobler, og på udvalgte dage sender vi varmluftballonen til vejrs i forhallen, hvor heldige børn kan få lov til at prøve at styre den med fjernbetjeningen.

Dyk også ned i kroppens mysterier, når vores piloter dissekerer hjerter og lunger. Og tag plads i LEGO værkstedet Byg en forandring, hvor I sammen designer og bygger løsninger, der gør hverdagen og fremtiden nemmere og mere bæredygtig.

Spar penge på entréen

I kan opleve sommer på toppen på Experimentarium i skolesommerferien fra 22. juni til 11. august. Køber I entreen online i webshoppen, sparer I 10%.

Sommerkonkurrence: Fang boblerne og vind et Titanium årskort