ud i naturen

5 produkter der får jer ud i naturen

Frisk luft og højt til himlen. Det er skønt at komme ud i naturen! Vi har derfor fundet fede 5 produkter fra vores skønne butik, der alle får jer lidt tættere på naturen.

1. Gå på opdagelse med Naturnauterne

Gå på spændende natur-missioner med denne flotte æske. Æsken indeholder 15 spændende missioner, der både hjælper naturen, men også lærer dig om hele den verden, der er derude. Naturnaut-æsken henvender sig til børn i alderen 5-9 år, men kan bruges af alle, der vil opleve naturen. Kan købes i Experimentariums butik.

2. PLANT byggesæt

Lav dit eget lukkede terrarie med dette PLANT-byggesæt. Sættet indeholder værktøj på teleskopstænger, så du selv kan gå på opdagelse i naturen og finde planter, svampe, jord og meget mere til dit økosystem. Kan købes i Experimentariums butik.

3. Opdag insekternes verden

Grib værktøjerne i insekttasken, og opdag de tusindvis af små insekter, der er overalt. I kan starte hjemme på græsplænen og lede efter biller og orme, eller måske finde en flot edderkop i kælderen? Med denne taske er I klar til at møde dem alle. Find den her.

4. Femstjernet insekthotel

Det kribler og krabler ude i naturen, men ikke nok. Nu kan du gøre noget godt, for naturens mindste og give dem et fantastisk sted at bo. Find den her.

5. Myrernes miniature verden

Få et glimt ind i myrernes fantastiske verden og lær om biologien bag disse fascinerede dyr, såvel som geografien bag deres underjordiske tunneller. Find den her.

Nysgerrig på flere sjove produkter?

Nysgerrig på, hvad vi ellers tilbyder i Experimentariums skønne butik? Besøg os på Experimentarium eller tjek vores webshop.