gaver til alle

Julegaver til det nysgerrige barn og den legesyge voksen

Det kan være svært at købe gode julegaver. Især hvis de skal være kreative og originale. Frygt ej! Vi har samlet 7 gaveideer til både børn og voksne.

7 gaveideer til det nysgerrige barn

40 sjove eksperimenter

Scientific Discovery vol. 2 er en flot æske med 40 eksperimenter, I nemt kan lave derhjemme. Sjov og lærerig underholdning til det nysgerrige barn og dets voksne.Find den her.

Mikroskopet til det nysgerrige barn

Se en celle og zoom ind på et hår. Med My Discovery mikroskopet kan familiens unge forskere gå på opdagelse i vores mikroverden. Find den her.

Verdens nok lækreste termokop

Pull Can’It fra Les Artistes er en temperaturstabil termokop, smart formet som en dåse. Perfekt til både varme drikke på farten eller iskolde lækkerier! Find den her.

Mini retro arkadespil

Hold på joystick og knapper, og dyk ned i hele 240 forskellige retrospil med den seje mini arkademaskine. Find den her. 

Den originale plasmakugle

Plasmakuglen er en smuk, sjov og fascinerende opfindelse. Lad dine fingerspidser styre lynene – eller nyd blot synet af de dansende stråler. Find den her.

Regnbuemaskine til dit vindue

Med indbygget solcelle og prismer omdanner Rainbowmaker solens stråler til et helt lille regnbuelysshow, præcis hvor du ønsker. Find den her.

Magma lavalampe

Få ting er så cool, smukke og beroligende som en lavalampe. Nyd stemningen og atmosfæren, når boblerne smyger sig om hinanden. Find den her.

7 gaveideer til den legesyge voksen

Klimazone globus

Med en klimaglobus kan du på en unik, sjov og intuitiv måde gå på opdagelse i klodens klimabælter og blive klogere på Jordens tilstand. Find den her.

Lækkert designet termoflaske

Rejseflasken Bottle Up fra Les Artistes holder din drik varm eller iskold længe og i enhver situation. Og så er designet fedt. Find den her.

Buddha Board Original

Giv slip. Bare skab, oplev og nyd oplevelsen. Med Buddha Board skaber du flygtig kunst til lange eftertanker. Find den her.

Klimavenlig opladning

SunMoove er den perfekte løsning til dig, der er i bevægelse. Den hægtes nemt på din rygsæk og oplader din mobil med energi fra solen. Find den her.

Computer cover fra Grünbag

Dette lækkert designede computer cover i genbrugsmaterialer fra danske Grünbag passer på din laptop, når du er på farten. Find den her.

Svævende globus fra Mova

Kloden drejer bogstavelig talt med denne smukke og spændende globus, der roterer af sig selv – bare den har adgang til lidt lys. Find den her.

Smuk boks med lækker lyd

Slap af til lyden af kærlig fuglekvidder eller havets brusen med Relaxound  – en lækkert designet boks med beroligende lyde. Find den her.