Rabat på entré og transport

Til jer, der kommer langvejs fra, har vi indgået rabataftaler med blandt andre Scandlines, Molslinjen og Øresundsbron. Med Copenhagen Card eller sæsonkort til Universe Science Park får du også rabat. Læs mere her.

BEMÆRK: Alle rabatter gælder entrébillet til Experimentarium. Rabatter gives ikke på særudstillingsbilletter.

Storebælt

Medlemmer af Club Storebælt får 20 % rabat på entrébilletten og kan købe en hjemtursbillet med 60 % rabat. Hent en tilbudsvoucher på storebælt.dk og vis den i billetsalget på Experimentarium, hvor du køber entré og hjemtursbillet.

Tilbuddet gælder for medlemmer, der bor vest for Storebæltsbroen og for maksimalt 5 personer pr. billet. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Læs mere hos storebælt.dk

Scandlines

Ved forevisning af gyldig Scandlines returbillet (Rostock-Gedser, Puttgarden-Rødby, Helsingborg-Helsingør eller “kombibilletten”: Gedser-Rostock-Helsingør-Helsingborg & Puttgarden-Rødby-Helsingør-Helsingborg) opnår du 20 % rabat på entré til Experimentarium for højst 5 personer. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Gælder ikke Skånetrafikken.

Øresundsbron

Ved fremvisning af kupon fra Club Bropass opnår du rabat på 20 % på maksimum 5 billetter. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

NB! Kun for medlemmer af den svenske Club Bropass med bestilt voucher fra den svenske version af Club Bropass-sitet.

Molslinjen og Bornholmerfærgen

Vis din billet fra Molslinjen ved indgangen til Experimentarium senest syv dage efter din rejse fra Jylland og få 20 % rabat på entréen for op til 5 personer. Gælder ikke Kombardo Expressen.

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter. Læs mere her.

Copenhagen Card

Med et Copenhagen Card i hånden kommer du gratis ind på Experimentarium og 72 andre museer og attraktioner. Læs mere og køb Copenhagen Card her.

Universe Science Park

Vis dit sæsonkort fra Universe i Sønderjylland og få 50 % rabat på 1 entrébillet til Experimentarium. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke online køb.

Og det går begge veje: Har du årskort til Experimentarium, får du også 50 % rabat på 1 entrébillet til Universe. Samme vilkår, bare på Als.

Besøg Universe’s hjemmeside.