Viktor Axelsen, OL guldmedaljevinder i badminton, skrev autografer og stillede op til selfies.

Stjerner funklede

OL-stjerner blev hyldet på Experimentarium

Ved en storstilet hyldestfest på Experimentarium blev en del af de danske OL atleter, der vendte hjem fra Tokyo, hyldet på Experimentarium. Se video og fotos her.

De Olympiske Lege i Tokyo er slut, men på Experimentarium fortsætter vi den olympiske sommer. Den Olympiske Tagterrasse med japansk stemning og storskærm er fortsat åben, og fra den 24. august til 5. september kan du igen opleve suset fra Tokyo, når DR dækker de Paralympiske Lege fra studiet op taget.

Danske OL-atleter samledes på Experimentarium

Mandag blev atleterne hyldet ved en fest på Experimentariums Olympiske Tagterrasse. Experimentariums gæster og OL fans kunne møde stjernerne, da de ankom i den spektakulære forhal, og herefter var OL legenden Eskild Ebbesen konferencier ved et hyldestshow til atleterne, hvor bede HKH Kronprins Frederik, statsminister, Experimentariums adm. direktør Kim Gladstone Herlev holdt tale og sagde tillykke. Carpark North og DRs pigekor spillede og sang, og hele eventen blev sendt live på DR.

Se video med highlights fra atleternes hjemkomst i videoen ovenfor.

Se eller gense showet her

Glæd jer til de Paralympiske Lege

Selvom OL er slut, fortsætter Experimentariums Olympiske Sommer. Fra 24. august til 5. september er det nemlig paraatleternes tur. Når DR dækker de Paralympiske Lege i Tokyo fra studiet på Experimentariums Olympiske Tagterrasse, kan du være med og også her opleve suset og pulsen fra Tokyo.

Kom og vær med, prøv kræfter med parasport og få en bid japansk streetfood, mens I nyder udsigten og den friske luft, der så småt varsler efterårets komme.

Når flammen slukkes i Tokyo 5. september lukker også den Olympiske Tagterrasse frem til efterårsferien.

Hold øje med vores nyhedsbrev og webshop, hvor vi inden længe åbner for billetbooking til tagterrassen under de Paralympiske Lege.

Åbningstider på den Olympiske Tagterrasse

9. august: Lukket (men udstillingerne har åbent til klokken 21)
10. august-23. august: 9.30-17
24. august-5. september: 9-19