oplev sammen

Få unikke gruppeoplevelser på Experimentarium

Fantastiske sæbebobler, fascinerende dissektioner og eksklusive rundvisninger: Tag familie og venner med på sjov teambuilding på Experimentarium.

Kan du blæse firkantede sæbebobler eller lave en kålorm?

Kunne du og dine venner og/eller familie tænke jer at blive eksperter i sæbeboblernes fascinerende univers og lave store, flotte og vilde bobler? Så kom med til jeres helt egen sæbeboble-workshop, hvor I lærer masser af snedige sæbebobletricks, der imponerer store som små.

Pris pr. person: 425,- / 325,- (børn under 12 år)

Årskortholdere opnår 10% rabat

Antal: Fra 10 til 25 deltagere

Med saks, kniv og organer – prøv en hjerte- og lungedissektion

Kom med i et af Experimentariums spændende laboratorier, hvor I bogstavelig talt får fingrene i et hjerte- og lungesæt fra en gris. En af vores kyndige udstillingspiloter guider jer gennem dissektionen af organerne, og I bliver klogere på netop disse organers funktion – og I går helt sikkert derfra en ud-af-kroppen-oplevelse rigere.

Pris 425,- / 325,- (børn under 12 år – værkstedet er ikke egnet til børn under skolealderen)

Årskortholdere opnår 10% rabat

Antal: Fra 10 til 16 deltagere

Bliv klogere på Experimentarium og udstillingerne med en rundvisning

Tag din far, mor, lillebror og resten af familien med på opdagelse i Sansetunnelen, Havnen, Stranden og de mange andre spændende udstillinger. Vores piloter viser jer fem af deres favoritudstillinger, og undervejs kommer I helt tæt på fænomenale fænomener og den fascinerende videnskab bag. Er du særlig nysgerrig, kan du være heldig at få vilde fun facts, som vi ellers aldrig fortæller til nogen!

Pris 425,- / 325,- (børn under 12 år)

Årskortholdere opnår 10% rabat

Antal: Fra 10 til 25 deltagere

Book nu

Udfyld skemaet herunder med dine ønsker – vi kontakter dig efterfølgende. Bemærk, at din bestilling ikke er gået igennem, før vi har bekræftet endeligt.

Book en gruppeoplevelse

  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
  • :
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se mere