"Byg en forandring - Sport er for alle" forløbet er skabt i samarbejde med LEGO®.

Byg en forand ring

Prøv teambuilding med LEGO® Build the Change

Tag kollegerne med i værkstedet ’Byg en forandring – Sport er for alle’, som er udviklet i samarbejde med LEGO® Build The Change. Her skal I bygge kreative løsninger i LEGO®, så alle, uanset udgangspunkt, kan være sammen om at dyrke sport.

Om værkstedet

Varighed: 1 time
Deltagerantal: Højst 21
Pris og booking: Kontakt Experimentarium Møder og Events for booking

OL / PL er skudt til 2021, som er OL-år – også på Experimentarium. Helt frem til efteråret 2021 markerer vi De Olympiske og Paralympiske lege med et olympisk Testcenter, en olympisk arena og masser af sjove sportsaktiviteter.

I kan også tage kollegerne med på teambuilding i LEGO®værkstedet ’Byg en forandring – Sport er for alle’ i Experimentariums innovationsudstilling Idéværket.

Værkstedet er udviklet i samarbejde med LEGO® Build The Change og tilbyder træning i at få ideer, designe og bygge dem i LEGO®.

Byg den gode idé

Oplægget er, at I skal hjælpe en gruppe kolleger, som gerne vil dyrke sport sammen. Flere af vennerne har funktionsnedsættelser, og derfor er der brug for at bygge og designe nye, kreative løsninger i LEGO®, så alle kollegerne kan være med.

Det handler altså om at få gode ideer, forstå andres situation og designe innovative løsninger, der kan hjælpe.

I kan booke værkstedet til jeres helt egen teambuilding – enten som et selvstændigt forløb eller som et sjovt, innovativt, legende afbræk i jeres mødedag eller event.

Kontakt Experimentarium Møder og Events for priser og muligheder.