Det summer af sommer

Hold sommerfesten på Experimentarium

Få kulinariske smagsoverraskelser og boblende underholdning. Hold en unik sommerfest på toppen af Experimentarium og sæt sanserne i spil.

En boblende sommerfest

Slut arbejdsdagen lidt før og fang de sidste solstråler på toppen af Experimentarium en lun sommeraften. Her bliver I budt velkommen af aftenens vært og får serveret kølige bobler og lækre cup foods.

Når I holder jeres sommerfest på Experimentarium, hjælper I os med at indfri vores formål med at vække børn og unges nysgerrighed for naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed.

b2b taget

Program for aftenen

Kl. 16.00 Experimentariums oplevelser er åbne med levende videnskab i forsøgsbarerne

Kl. 17.30 Skybar og cup foods på taget

Kl. 18.30 2-retters middag i Spisestedet SMASK

Kl. 21.00 Kaffe og te, bar, musik og dans

Kl. 24.00 Tak for i aften

 

En sommerfest på Experimentarium inkluderer

  • Velkomstbobler og cup foods på tagterrassen (vejrafhængig)
  • Sæbebobler på taget (vejrafhængig)
  • 2-retters middag i Spisestedet SMASK
  • Vin, øl og vand ad libitum fra kl. 18.00-00.00
  • Kaffe og te efter middagen
  • DJ i 4 timer
  • Vært under hele arrangementet

Pris: Fra 1.250 kroner per person eksklusiv moms (minimum 100 deltagere)

Mulighed for tilkøb

  • Mulighed for forlængelse efter kl. 24.00: 100 kroner per person per time eksklusiv moms
  • Live band på tagterrassen: varierende pris
  • Hård bar selvbetjent (gin/tonic, vodka/most, rom/cola): 175 kroner per person eksklusiv moms
  • Gindrinksvæg: 185 kroner per person eksklusiv moms
  • Eksklusiv bar i tre timer med tre forskellige cocktails: 275 kroner per person eksklusiv moms
  • Blomsterdeco på borde: 25 kroner per person eksklusiv moms

En aften i farverige rammer

Vi sammensætter en finurlig og anderledes aften, der giver sanselige smagsoplevelser og gode grin i overraskende omgivelser.

Forunderlige smagsoplevelser

Efter nogle hyggelige timer på Taget fortsætter I indenfor i restauranten SMASK. Her venter langborde og en 2-retters menu tilsmagt af vores kreative kokketeam fra Madkastellet, som sætter alle sanser i spil – med omtanke for både klima og miljø.

 

Menuforslag

Første servering

3 friske cup foods på Tagtoppen

Anden servering

Langtidsstegt kalveculotte med sommergrønt, nye kartofler og whiskysovs

Tredje servering

Rabarbertrifili med hvid chokoladecreme og mandelkrokant

Vegetariske retter

Forret

Fuldkorns pasta med basilikum pesto, ristet blomkål serveret med sprøde cherry tomater, ristede pinjekerner, sommer cantaloupe melon og pyntet med frisk basilikum.

Hovedret

Paneret aubergine vendt i panko rasp med cremet panang karry sauce med kokosmælk. Serveret med vilde ris, ristede sesamfrø og sprøde forårsløg.

Vores dygtige kok fra Madkastellet sammensætter en menu efter jeres behov. Vi sender gerne forskellige menuforslag til jer som en del af tilbuddet.

Hvis I har specifikke ønsker til middagen såsom en fjerde servering, natmad eller fri bar, kan dette tilkøbes efter aftale.

 

Kontakt

Behov er forskellige, men vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning, som passer perfekt til lige netop jeres sommerfest.

Kontakt os ved at ringe på telefon +45 22 73 99 33 eller skriv til os via vores kontaktformular – så kontakter vi dig, og mødes meget gerne til en uforpligtende dialog om jeres ønsker og behov.

Alle ovenstående priser er eksklusiv moms.

Se mere