Det summer af sommer

Hold sommerfesten på Experimentarium

Få kulinariske smagsoverraskelser og boblende underholdning. Hold en unik sommerfest på toppen af Experimentarium og sæt sanserne i spil.

En boblende sommerfest

Slut arbejdsdagen lidt før og nyd resten af fredagen på toppen af Experimentarium en lun sommeraften. Her bliver I budt velkommen af aftenens vært og får serveret kølige bobler og lækre cup foods, som I kan nyde med udsigt til Øresund.

b2b taget

Program for aftenen

Kl. 16.00 Ankomst til Experimentarium

Kl. 16.00 Skybar og cup foods på taget

Kl. 18.00 Velkomstdrink i SMASK

Kl. 18.30 3-retters middag i SMASK

Kl. 21.00 Kaffe og te

Kl. 21.00 Blød bar, musik og dans

Kl. 24.00 Tak for i aften

 

En sommerfest på Experimentarium inkluderer

  • Vin, øl og vand i skybaren på tagterrassen (2 timer)
  • Cup Foods på tagterrassen (3 stk. per person)
  • Sæbebobler på Taget
  • 3-retters middag i SMASK
  • Vin, øl og vand under middagen og 3 timer efter middagen
  • Kaffe og te efter middagen
  • Vært under hele arrangementet

Pris for venueleje: 35.000 kroner eksklusiv moms

Pris for forplejning: 1.050 kroner per person eksklusiv moms (minimum 50 deltagere)

Mulighed for tilkøb

  • Mulighed for forlængelse efter kl. 24.00
  • Hård bar (gin/tonic, vodka/most, rom/cola)
  • Live band
  • Gindrinksvæg

En aften i farverige rammer

Vi sammensætter en finurlig og anderledes aften, der giver sanselige smagsoplevelser, latter og gode minder. Hyg jer sammen på en særlig aften og start arrangementet ud med at lade farverige sæbebobler svæve ud over Øresund.

Forunderlige smagsoplevelser

Efter nogle hyggelige timer på Taget fortsætter aftenen indenfor i restauranten SMASK med langborde og en 3-retters menu tilsmagt af vores dedikerede og kreative kokketeam fra Madkastellet, som sætter alle sanser i spil – med omtanke for både klima og miljø.

 

Menuforslag

Første servering 

3 friske cup foods på Tagtoppen

Anden servering

Langtidsstegt kalveculotte med sommergrønt, nye kartofler og whiskysovs

Tredje servering 

Rabarbertrifili med hvid chokoladecreme og mandelkrokant

Vegetariske retter

Forret

Fuldkorns pasta med basilikum pesto, ristet blomkål serveret med sprøde cherry tomater, ristede pinjekerner, sommer cantaloupe melon og pyntet med frisk basilikum.

Hovedret

Paneret aubergine vendt i panko rasp med cremet panang karry sauce med kokosmælk. Serveret med vilde ris, ristede sesamfrø og sprøde forårsløg.

Vores dygtige kok fra Madkastellet sammensætter en menu efter jeres behov. Vi sender gerne forskellige menuforslag til jer som en del af tilbuddet.

Hvis I har specifikke ønsker til middagen såsom en fjerde servering, natmad eller fri bar, kan dette tilkøbes efter aftale.

 

Kontakt

Behov er forskellige, men vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning, som passer perfekt til lige netop jeres sommerfest.

Kontakt os ved at ringe på telefon +45 22 73 99 33 eller skriv til os via vores kontaktformular – så kontakter vi dig, og mødes meget gerne til en uforpligtende dialog om jeres ønsker og behov.

Alle ovenstående priser er eksklusiv moms.

Se mere