Find pebern ødderne

Julekonkurrence: Vind science-præmier

Vi har fejret julen med muligheden for at vinde seje science-præmier. Den sidste vinder er fundet, men tjek præmierne ud – de kan snart købes i vores webshop.

Præmier og vindere

Flyte Royal lampe23. december trak vi lod om en svævende lampe fra FLYTE i modellen Royal til en værdi af 2.400 kr. Lampen er designet i Sverige og svæver over en sokkel i træ ved hjælp af magnetisme. Induktion får lampen til at lyse.
Den heldige vinder blev: Rasmus Vedel

 

 

16. december trak vi lod om en Sky Drone Pro V2 med kamera til en værdi af cirka 875 kr. Med dronen kan du se din baghave oppefra, mens du selv har begge fødder plantet solidt på jorden. Dronens HD kamera sender live til din smartphone. Du kan også imponere med saltomortaler og andre tricks. Dronen ligger stabilt i luften og er nem at styre.
Den heldige vinder blev: Rie Toft fra København NV

9. december trak vi lod om en solcelle-oplader fra Little Sun. Opladeren til en værdi af cirka 750 kr. er designet af Olafur Eliasson, og har solceller på den ene side og lampe på den anden. Hver gang der bliver solgt en oplader i et område med elektricitet, sørger Little Suns partnere for, at der bliver solgt en oplader i et område uden elektricitet til en lokal overkommelig pris.
Den heldige vinder blev: Nina Sejthen fra Hørsholm

5. december trak vi lod om et luksus sæbeboble-kit fra Dr. Zigs til en værdi af 570 kr. Kittet indeholder blandt andet 1 liter sæbeboblekoncentrat, spand, ringe og super grej til at lave de vildeste bobler – alt sammen produceret i miljøvenlige materialer og med respekt for miljøet.
Den heldige vinder blev: Mette Krogh fra Fredensborg

Drone julekonkurrence    Little sun julekonkurrence præmie    Sæbeboblegrej præmie

Se mere