Peberkagen med sin pynt...

Julerød Bageby arkivet

Få et tilbageblik på Julerød Bageby 2021 og 2022 og se vinderne af peberkagekonkurrencen. Måske I kan blive inspireret til dette års fantasifulde kreationer?

Julerød Bageby 2022:

Vinderne af Bageby-konkurrencen 2022 blev:

Vinder af familiekonkurrencen 2022

Andreas Hannerz og familie, som har bygget og pyntet et Smart hus.

Vores jury faldt bl.a. for den ekstraordinære sans for detaljer, fx elbilen i opladerstikket, affaldssorteringen i forhaven, et lille plantebevokset skur, der ligesom hovedhuset har solcelleanlæg på taget, pyntede juletræer, en julekrans m.m. Med detaljerne fortæller huset en fin historie om klimabevidsthed og bæredygtighed, som er stor og vigtig. Det fine detaljearbejde med slik, krymmel og sprøjtearbejde underbygger historien og bidrager til et helt igennem gennemført og forunderligt værk, som juryen bare måtte belønne.

Tillykke til Hannerz-familien vandt en VIP-dag for 8 personer på Experimentarium med privat sæbebobleshow og frokost.

Vinder af skole-konkurrencen 2022

Vinderen af skole-konkurrencen var 5.-6. klasserne på Frejaskolen, som havde indleveret et imponerende og meget kreativt mesterværk i form af en kirke.

Her faldt peberkagejuryen for den hjemmebagte og komplekse konstruktion, der består af mange delelementer, som til sammen går op i en højere enhed og giver værket en eventyrlig og forunderlig stemning, hvor man føler, man kan gå på oplevelse.

Der var udført betydeligt sprøjtearbejde, ovenikøbet i flere farver, og slik og krymmel understøttede meget kreativt de klassiske kirkelige elementer.

Eleverne på Frejaskolen vandt en VIP-tur på Experimentarium med frokost og eget sæbebobleshow.

Peberkagebattle på Youtube

På Experimentariums Youtube-kanal dystede Jacob og Noah om at bygge det flotteste peberkagehus på tid. Se videoen her:

Julerød Bageby 2021

I 2021 var kogebogsforfatter, influencer og deltager i Den store Bagedyst Micky Cheng dommer i Julerød Bagebys hovedkonkurrence. Se med her, hvor han kårer vinderhuset 2021:

I denne video giver Micky Cheng sine bedste tips til dig, der selv vil bage dit peberkagehus:

 

 

Se mere