Giv en hånd

Støt os og bliv medlem af Experimentariums venneforening

Nu kan du blive medlem af Experimentariums Venneforening og samtidig støtte os i vores arbejde for at give børn og voksne oplevelser med naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed.

Se video: 5 gode grunde til at støtte Experimentarium. 

Hvert år giver Experimentarium flere hundredetusinde gæster fantastiske oplevelser med forunderlig videnskab, og årligt leger og lærer 100.000 skoleelever i vores udstillinger.

Experimentarium er non-profit, og alt overskud går til driften af vores finurlige hus. Og det er dyrt i et hus som Experimentarium, hvor vores gæster må røre ved alt.

Vi vil bede dig om hjælp

Derfor vil vi bede dig om hjælp. Med en donation på kun 200 kroner, er du med til at sikre Experimentariums fremtid og fortsatte arbejde.

Som almennyttig fond er vi nemlig berettiget til delvis momskompensation. For Experimentarium kan det betyde en besparelse på mere end en million kroner årligt, og det er derfor af enorm vigtighed for vores arbejde.

Kravet for at opnå delvis momskompensation er, at man modtager 100 donationer af minimum 200 kroner årligt. Donationer kan både komme fra virksomheder og private.

Og derfor vil vi spørge dig, om du vil støtte os med et beløb på minimum 200 kroner.

Medlem af Venneforeningen

Når du donerer, optager vi dig i Experimentariums Venneforening, og på den måde hjælper du os med at bevare status som indsamlingsorganisation.

Din donation er med til at sikre endnu flere spændende og involverende aktiviteter på Experimentarium gennem hele 2022, så flere børn og voksne kan få oplevelser med naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed.

Sådan donerer du

  • Donér via MobilePay nummer 675770. Skriv din e-mailadresse i kommentarfeltet.
  • Donér via bankoverførsel til Danske Bank, reg. nr. 4183, konto 11705693. Angiv din e-mailadresse i kommentarfeltet.

OBS! Husk, at donerer du som privatperson, er din donation fradragsberettiget. Vil du benytte dig af fradraget, skal du også angive dit CPR-nummer.

  • Donerer du på vegne af en virksomhed, bedes du angive navn/virksomhed og CVR-nummer ved overførsel.

Læs om vores privatlivspolitik her

Tak!

På forhånd mange tak fordi du vil være medlem af vores Venneforening og støtte vores arbejde.

Se mere