Giv en hånd

Bliv medlem af Experimentariums venneforening

Nu kan du blive medlem af Experimentariums Venneforening og samtidig støtte os i vores arbejde for at endnu flere børn og voksne kan få oplevelser med naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed.

Ligesom store dele af det danske kulturliv, har Experimentarium været hårdt ramt af COVID-19 epidemien, der tvang os til at holde lukket i 88 dage.

Nu er vi heldigvis tilbage for at gøre det, vi holder allermest af: At byde jer velkommen indenfor til masser af finurlige og tankevækkende oplevelser med videnskab på den sjove måde.

Vi har brug for din hjælp

Det er ingen hemmelighed, at de økonomiske konsekvenser har været omfattende, og det er derfor, vi nu rækker ud til dig.

Du kan nemlig være med til at sikre Experimentariums årlige momsfritagelse, som vi er berettiget til som almennyttig fond. Momsfritagelsen kan for Experimentarium udgøre op imod en million kroner årligt og er derfor af enorm vigtighed for vores arbejde.

Kravet for at opnå delvis momsfritagelse er, at man modtager 100 donationer af minimum 200 kroner årligt. Donationer kan både komme fra virksomheder og private.

Og derfor vil vi spørge dig, om du vil støtte os med et beløb på minimum 200 kroner?

Når du donerer, optager vi dig i Experimentariums Venneforening, og på den måde hjælper du os med at bevare status som indsamlingsorganisation. Hertil vil du typisk modtage 1-2 årlige nyhedsbreve med nyt fra huset, som inspirerer og holder dig opdateret.

Din donation er med til at sikre endnu flere spændende og involverende aktiviteter på Experimentarium gennem hele 2020, så flere børn og voksne kan få oplevelser med naturvidenskab, teknologi og bæredygtighed.

Husk, at din donation er fradragsberettiget.

Sådan donerer du

  • Donér via MobilePay nummer 675770. Skriv din e-mailadresse i kommentarfeltet.
  • Donér via bankoverførsel til Danske Bank, reg. nr. 4183, konto 11705693. Angiv din e-mailadresse i kommentarfeltet.
  • Donerer du på vegne af en virksomhed, bedes du angive navn/virksomhed og CVR-nummer ved overførsel.

Tak!

På forhånd mange tak fordi du vil være medlem af vores Venneforening og støtte vores arbejde.

Se mere