CO2 Powerplay

Kan du producere strøm til landsbyen, så beboerne bliver glade, samtidig med at du holder CO2-udledningen så lille som mulig?

CO2 Powerplay er et arkadespil/computerspil, hvor du skal holde en by forsynet med energi i længst mulig tid uden at udlede for meget CO2 til atmosfæren. Det kræver, at du er hurtig, har overblik og kan multitaske, når du både skal trimme vindmøllerne og styre kranen med biomasse og båndet med kul, der forsyner kraftværket med brændsel.

Du skal lave energi nok til byen. Som hjælp har du en drilsk kran, som skal samle halmballer op og lægge dem på båndet. Du har også en vindmølle. Den skal hele tiden geares op og ned, fordi vinden blæser, som vinden nu blæser – og endelig har du et herligt transportbånd med kul, som bare skal fyres af.

Desværre kan kullet ikke redde dig alene, for du har kun én CO2-kvote. Og hvis du ikke laver energi nok, så er det dig, som bliver fyret af borgmesteren.

SPIL CO 2 Powerplay

OBS: Du skal klikke inden for spil-feltet, før keyboard-tasterne kan bruges. Du kan spille i fuld skærm ved at højre-klikke i spil-feltet og vælge “Go Fullscreen”.

Du kan også hente spillet gratis i App Store og Google Play.

appstore    googleplay

På Ørsteds hjemmeside kan du desuden quizze om havmøller og bygge din egen vindmølle.

Se mere