Experimentarium

Leg og Læring

Vi har opdateret vores booking system

Vi har smurt systemerne opdateret bookingen på Experimentarium.dk. I skal fortsat booke Jeres skolebesøg hos os, ved at logge ind på webshoppen og vælge dato og tid for jeres besøg.

Nu er det blevet nemmere at booke jeres skolebesøg på Experimentarium.

Book dato og tid

Vi har smurt systemerne opdateret bookingen på Experimentarium.dk. I skal fortsat booke jeres skolebesøg hos os, ved at logge ind på webshoppen og vælge dato og tid for jeres besøg.

Vi vil nemlig gerne vide hvor mange skolelever, vi får på besøg i huset, så vi kan sikre den bedst mulige oplevelse for jer.

I vil modtage en bekræftelse på bookingen pr. mail, så I er sikre på, at I kan besøge os den pågældende dag.

Når I ankommer til Experimentarium

Når I ankommer til Experimentarium, skal I kun medbringe jeres skolekort, som fremadrettet vil være jeres billet til besøget. Vis kortet ved trappeopgangen, når I er klar til at gå op samlet.

OBS! I kan booke besøg fra kl 9.30-14.00 og behøver i dette tidsrum ikke at fremvise underskrift og stempel fra en skoleleder længere. Skal I besøge os efter kl 14.00, tager I kontakt til skolebooking@experimentarium.dk og booker jeres besøg. Vi forbeholder vi os ret til at forlange en underskrift og et stempel fra en skoleleder, som bevis på at I er på besøg fra skolen.

Op til 10 kort pr. skole

Som skole har I mulighed for at få op til 10 årskort pr. skole. Henvend jer blot til butikken og oplys, hvor mange kort I har behov for.

Mister skolen et årskort, skal I tage kontakt til os med det samme, så vi kan spærre kortet og undgå misbrug.

Det er strengt forbudt at bruge skoleårskortet til privatbesøg. Ved misbrug af kortet, vil skolens årskort blive spærret, og der vil blive sendt en faktura til skolen med opkrævning af fuld entré.

1 lærer for hver 8 elever

I går 1 lærer gratis med for hver 8 elever.

Er i flere lærere, kan ekstra entrébilletter købes online eller ved henvendelse i butikken.

Fremvis billetten udprintet eller på mobiltelefonen.

Se mere