Udsigt til øresund

Pavillonen er åben for bookinger

Kan du genkende Pavillonen? Danmarks Radio sendte LIVE fra De Olympiske Lege fra Pavillonen i sommers. Nu kan din virksomhed leje glaspavillonen i forlængelse af en finurlig teambuilding.

Pavillonen genåbner 1. april 2022

For enden af himmeltrappen står Experimentariums glaspavillon, som netop er genåbnet for bookinger i forår og sommerperioden.

pavillonen

Book Pavillonen i forlængelse af jeres arrangement

Få en pause eller afslut dagen på toppen af Experimentarium. Pavillonen kan bookes i forbindelse med en mødedag i vores lyse Mødecenter, eller efter en finurlig teambuilding i vores interaktive hus. Vi foreslår følgende:

Forslag 1

Book en valgfri og finurlig times teambuilding og nyd derefter 3 friske cup foods med udsigt over Øresund og en let havbrise i håret. Hertil får I øl, vin og vand ad libitum i en time, som udskænkes fra Pavillonen eller fra Glasgangen.

Pris: 475 kroner per person eksklusiv moms.

Minumum: 50 personer (efter endt teambuilding på Experimentarium).

 

Forslag 2

Afslut arbejdsdagen tidligt og start weekenden ud med en hyggelig fredagsbar med et glas kølige bobler og 3 friske cup foods på Toppen af Experimentarium.

Pris: 300 kroner per person eksklusiv moms.

Minumum: 50 personer.

 

Kan du genkende Pavillonen?

Pavillonen på toppen af Experimentarium blev oprindeligt bygget i forbindelse med De Olympiske Lege i Tokyo 2021. Her sendte Danmarks Radio live fra Pavillonen og brugte den som studie.

Kontakt os

Vil du blevet nysgerrig på, hvilke rammer vi kan sætte for dit næste arrangement? Ring os på telefon +45 22 73 99 33 eller skriv til os via vores kontaktformular – så kontakter vi dig.

Vi gør opmærksom på at samtlige priser på denne side er angivet eksklusiv moms.

Se mere