Foto: David Trood

for underlige opfindelser

7 virkelig mærkelige opfindelser

Kunne du tænke dig at se en ny måde at slikke din kat på? Kunne du overveje at gøre brug af en ansigtstræner? Der findes utallige opfindelser rundt omkring i verden, og vi har samlet 7 virkelig mærkelige opfindelser til dig her.

Her er en liste over 7 virkelig mærkelige opfindelser, du ikke vidste du havde brug for.

1) Den smarte kattebørste

Her er en helt ny måde at kæle med din kat på. Licki Brush, gør det muligt at slikke sin kat, uden du får hår i munden. Den ultimative løsning til alle kat-elskere.

2) Hjælpen til at drikke vand

Har du også svært ved at drikke vand fra vandhanen? Her er løsningen. Du kan få vandet til at stå som en fontæne. Nu vil det være meget nemmere at drikke fra vandhanen.

3) Tingen, der træner dit ansigt

Det er sundt at træne. Med denne smarte ansigtstræner kan du få trænet musklerne i ansigtet, så du ikke kommer til at se gammel ud. Den er endda nem at tage med sig. Vi garanterer ikke for, at man ser elegant ud.

4) For korte arme til selfie?

Har du også problemer med, at dine arme er for korte, når du skal tage selfies? Drop selfiestangen og brug Selfie Feet i stedet. Den ultimative løsning til den perfekte selfie, hvor alle kan være med på billedet.

5) Hår i vasken ved barbering?

Er der hår i hele vasken, når du eller din kæreste barberer sig? Så har du brug for Beard King. Den opsamler hår, mens du barberer dig, og du kan endda holde pause undervejs i barberingen, hvis du skulle gå hen og blive afbrudt.

6) Træt af at swipe på Tinder?

Det kan være trættende at skulle swipe på Tinder hele tiden. Med denne Tinder swipe finger, bliver det hele gjort automatisk, så nu er det slut med ondt i fingeren af at swipe. Man må bare håbe, den swiper den rigtige vej.

https://www.youtube.com/watch?v=s_KhWyNPvOw

7) Den håndløse vinglasholder

Brug for en drink, men du har hænderne fulde? Så har du brug for denne håndløse vinglasholder.

 

Er du til mere seriøse opfindelser? I Experimentariums udstilling Opfindelsernes Hus tager vi dig med gennem en perlerække af danske opfindelser, der har forandret verden. Se opfindelser alt fra Stomiposen til Novopennen.

Se mere