Foto: Anders Bruun

Nu bob ler det over

Stor sæbeboblefestival på Experimentarium

I november boblede det helt over på Experimentarium, da den amerikanske sæbeboble-guru Tom Noddy stod i spidsen for den store sæbeboblefestival.

Enorme bobler, bittesmå bobler, bobler inden i bobler, firkantede bobler, bobler, der kan opleves indefra, frosne bobler og eksplosive bobler.

Sæbeboblefestival på Experimentarium er en klassiker, og 4.-12. november 2017 genopstod den i det nye Experimentarium – større end nogensinde.

Sæbeboblelegenden Tom Noddy

Man kunen blandt andet opleve den amerikanske sæbeboble-legende Tom Noddy, der puster liv og form i sæbeboblevandet.

Tom Noddy har rejst jorden rundt flere gange med sit ’Bubble Magic Show’, som under Experimentariums sæbeboblefestival kunne opleves flere gange dagligt.

 

Fænomenalt Sæbebobleshow

Hvem drømmer ikke om at blæse en gigantisk sæbeboble, der også kan eksplodere? I det helt nye Sæbebobleshow tager vores piloter jer med ud i sæbeboblernes fascinerende ekstremer. Boblerne bliver større og større og antager de særeste former og farver.

Sæbebobleshowet kan opleves næsten dag – se dagens program.

Experimentarium som ét stort ’bobleri’

Hele Experimentarium boblede over under hele festivalen, og der var masser af mulighed for selv at eksperimentere med bobler.

Vores gæster blev introduceret til sæbeboblernes overraskende videnskab og kunne selv eksperimentere med sæbeboblernes farver, former og holdbarhed i små pop-up-workshops.

Foto: Adam Mørk

Området under Helix-trappen var scene for et boblende “tak for idag”. Foto: Adam Mørk

Massebobleri ved Helix-trappen

Hver dag ved lukketid samledes alle under den enorme, kobberbeklædte Helix-trappe og sagde et stort, boblende farvel, mens luften fyldtes med tusindvis af smukke sæbebobler.

Kig forbi til næste års Sæbeboblefestival – og husk at minde hinanden om sæbebobleregel nr.1: Pop kun dine egne bobler. Så er der ingen, der bliver uvenner!

Mere om boblerier