STJERNE STØV

Olympisk stjernestøv over Experimentarium

2020 er olympisk år - også på Experimentarium. Forleden tog vi forskud på Legene, da 150 olympiske og paralympiske atleter indtog huset til OL / PL kickoff.

Julestjernerne var for en dags tid afløst af idrætsstjerner, da Experimentarium 18. december lagde spektakulære og sjove rammer til Olympisk kickoff.

150 af Danmarks bedste atleter og potentielle OL og PL-deltagere lagde vejen forbi til et stort kickoff-arrangement sat i scene af Danmarks Idrætsforbund og Team Danmark. Formålet var at varme op til OL og PL, informere og socialisere, få taget billeder og møde pressen.

Derudover fik de olympiske og paralympiske atleter mulighed for at opleve og lege i Bobleriet, Cirkus Fysikus, Lyslabyrinten og Experimentariums mange andre interaktive udstillinger.

2020 er OL år

Til sommer brager De Olympiske og Paralympiske Lege løs i Tokyo, Japan. Også på Experimentarium står 2020 i De Olympiske og Paralympiske Leges tegn, og 24. januar åbner LAD LEGENE BEGYNDE – et helt års hyldest til De Olympiske og Paralympiske Lege, til kappestriden mellem nationerne og til menneskekroppens ypperste formåen.

I et helt nyt Testcenter på Experimentarium vil gæsterne kunne teste deres kræfter og behændighed, og året igennem vil idrætsfolk fra mange forskellige sportsgrene, komme forbi Arenaen, hvor de demonstrerer deres kunnen og inviterer gæsterne til at prøve selv.

I sommerferien, sideløbende med De Olympiske og Paralympiske Lege i Tokyo, åbner også Den Olympiske By på Taget af Experimentarium – det nærmeste, du kommer OL uden at tage til Japan.

Se klip fra det olympiske topmøde

Se fotos og en video fra dagen herunder – og læs meget mere om LAD LEGENE BEGYNDE.

 

 

 

 

 

Læs mere om LAD LEGENE BEGYNDE

Se mere