5 absurde slankekure

5 absurde slankekure

NED I VÆGT

5 absurde slankekure

Et nyt år giver mange lyst til at forandre, forny og forvandle. Mange sætter sig målet om om en slankere krop og springer ud i nogle vilde slankekure. Vi har samlet 5 af de mest absurde kure.

For mange er årsskiftet lig med nytårsforsæt i håb om at forandre vores irriterende vaner. Et af de mest populære nytårsforsæt er ønsket om at tabe nogle kilo på sidebenene, men hvor desperate er vi egentlig for at det lykkes? I tidens løb er der opstået mange mærkelige idéer til vægttab. Vi har samlet 5 af de mest absurde slankekure her.

1. Orme-slankekuren

Hvis du sluger en bændelorm, kan ormen snuppe noget af din energi fra tarmene, så du taber dig. Til gengæld skal du have op til ni meter orm i dig. Det kan gøre ondt, og ormens larver kan sprede sig i kroppen via blodet og danne cyster. Cysterne kan i værste tilfælde slå dig ihjel.

2. Et vattet nytårsfortsæt

En ekstrem form for slankekur – som vi på ingen måder anbefaler – er at snyde maven til at være fuld ved hjælp af små runde vatkugler.

Vatkuglerne dyppes i juice inden de bliver slugt og ideen er at give en fornemmelse af fuld mave uden at kroppen rent faktisk har noget at arbejde med.

De små fibre i vattet kan dog skade både fordøjelse og vejrtrækning, og generelt kan det slet ikke anbefales at undlade at indtage næring.  

3. En langsom start

Kuren ’Fletcherizing’ går ud på at tygge sin mad ekstremt langsomt, så man ikke spiser for meget. Det tager nemlig kroppen 20 minutter at opdage, den er mæt.

4. Sovende skønheds-kur

Ved ’Sleeping Beauty diæten’ bedøves man kraftigt og sover i flere dage. Det er dog ikke sundt at være bedøvet over længere tid, og det hjælper slet ikke så godt som en tur i fitnesscentret, da søvn sløver fedtforbrændingen.

5. Den gule kur

På hCG diæten sprøjtes hormonet hCG fra gravide kvinders urin ind i kroppen. Det skulle få musklers væv til at gro og blive stærkere. Samtidigt må du kun spise 500 kalorier dagligt. Der er dog intet bevis for at hormonet er godt for musklerne, og det er farligt at spise så få kalorier.

Har du også et ønske om at smide nogle kilo i løbet af året?
Så kom og besøg PULS Torvet og ryst julemaden ud af kroppen på den sjove måde.

Artiklen blev bragt første gang i 2013.

Se mere