Vi søger to praktikanter

Vi søger to natur- og kulturformidler praktikanter

Er du initiativrig og passioneret omkring interaktiv sanse- og oplevelsesbaseret læring? Så hop ombord som vores nye praktikant i vores Formidlingsafdeling. Vi søger to praktikanter (ulønnet).

Er du initiativrig og passioneret omkring interaktiv, sanse- og oplevelsesbaseret læring? Så hop med ombord som praktikant i vores Formidlingsafdeling.

Praktikken er ulønnet og med en varighed op til 20 uger.

På Experimentarium arbejder vi med formidling af naturvidenskab – både i udstillinger, skoleværksteder, shows, demonstrationer, nye aktiviteter og events.

Få indflydelse på hele Danmarks sciencecenter

Som praktikant vil du være en del af vores Formidlingsafdeling. Du vil især arbejde tæt sammen med syv fastansatte – samt et pilotkorps af 50 universitetsstuderende. Der er tårnhøjt til loftet både i vores udstillingshal og blandt bordene på kontoret. Du vil få mulighed for at prøve kræfter med at udvikle, afvikle og understøtte alle aspekter af vores formidling i tæt samarbejde med resten af afdelingen.

Som praktikant på Experimentarium får du en alsidig arbejdsdag med et hav af muligheder. Der vil være rig mulighed for at bruge din faglighed fra studiet – både mundtlig og skriftlig formidling, oplevelsesøkonomi, projektledelse, kommunikation og udvikling af skoleværksteder og lærervejledninger. Vi ønsker at samarbejde med dig om at finde en retning i dine arbejdsopgaver, så det passer til dine interesser og sikrer, at du får mest muligt ud af dit forløb sammen med os.

Du er en imødekommende og fagligt dygtig formidler

Vi leder efter to praktikanter med interesse for naturvidenskab og passion for formidling. Du skal have lysten til at indgå i en åben og social arbejdsplads på lige fod med dine kollegaer. Vi forventer en vis fleksibilitet i arbejdsopgaver. Dertil skal det nævnes, at aften/weekend arbejde kan forekomme ved større arrangementer og events.

Vi forstiller os nogle af følgende arbejdsopgaver – men vi lytter gerne, hvis du har andre forslag:

  • Tilrettelæggelse og afholdelse af skoleværksteder med mulighed for videreudvikling og optimering.
  • Forfine og udvikle nye science demonstrationer i vores udstillinger.
  • Arbejde med undervisningsmateriale (skriftligt og video) til intern brug.
  • Koordinere projekter, formidling og events udenfor Experimentarium.
  • Planlægge events og teambuildings for B2B gæster.

Om Experimentarium

Experimentarium er en af Danmarks 15 videnspædagogiske aktivitetscentre (VPAC). Vi er en erhvervsdrivende almennyttig fond med 170 medarbejdere. Vores formål er at fremme kendskabet til naturvidenskab, moderne teknologi og bæredygtighed. Vores primære målgruppe er indskoling og mellemtrin i grundskolen samt børnefamilier. Vores ambition er at transformere den måde, vores gæster oplever og forstår naturvidenskabens og teknologiens betydning i vores liv på. 

Send din ansøgning til:

Malte Keldborg Elm

Undervisningsmedarbejder og uddannet natur- og kulturformidler

maltee@experimentarium.dk

tlf. 50 77 89 62

Se mere