100 lege eksperter søges

Den store legedag

Experimentarium fejrer FNs første Internationale Legedag den 11. juni med den vildeste ”legeaftale” for 100 børn. Skal din klasse med, så send jeres ansøgning her!

Den 11. juni 2024 markerer FN for første gang den Internationale Legedag (UN International Day of Play). Den nye mærkedag skal sætte fokus på, at leg er en grundlæggende fødselsret for alle børn.

Leg nærer nemlig børns nysgerrighed og kreativitet. Leg låser op for nye færdigheder og viden. Leg styrker fællesskab og trivsel – og inspirerer børn til en livslang læringsrejse.

Tag din klasse med til årets vildeste ”legeaftale” på Experimentarium.

Om Den store legedag

Hvad er den store legedag

Den store legedag er et trivsels-event, hvor kreativiteten udfordres. På dagen har dine elever sammen ansvaret for udvikling af en leg. Den store legedag fremmer fællesskabet i din klasse og alle bliver inkluderet!

Legedagen er gratis, og I får fri adgang til Experimentariums oplevelser bagefter.

Hvornår er det?

Den store Legedag foregår den 11. juni 2024 fra kl. 9.00 – 11.00 eller kl. 11.30-13.30

Hvem kan tilmelde sig?

Den store legedag er for skoleelever fra 0.-4. klasse. Vi har kun plads til 4 skoleklasser, så skynd jer at sende en ansøgning!

Sådan ansøger du for din klasse

Lav en reel, tegn en tegning eller skriv en post-it, hvor dine elever fortæller hvorfor de er de bedste legeeksperter. Send os jeres bud, når du udfylder formularen herunder. Vi udvælger de 4 bedste.

Ansøgning skal ske inden 29. maj.

Det skal I opleve

Dine elever er de sejeste legeeksperter, og på dagen skal de finde på den bedste leg nogensinde! De får et helt rum fyldt med ”alt det, der gør Experimentarium sjovt” til at skabe en helt ny leg sammen. Det er tæt på fri leg – men med en mission! Lav den bedste leg nogensinde!

En af Experimentariums piloter hjælper med at skabe rammerne, men ellers er der ingen voksne, der blander sig. Det er elevernes egen leg!

På to timer udvikler, tester og leger elevernes legen sammen. Og når legen er slut kan din klasse frit gå på opdagelse i vores udstillinger.

Har du spørgsmål så skriv til skoleevent@experimentarium.dk

OBS! Vi tager foto og video på Den store legedag. Derfor sender vi fototilladelser på forhånd, som skal underskrives af forældrene inden og tages med på dagen.

Ansøgning til Den store legedag

Her kan du sende en bookingforespørgsel på at deltage i Den store legedag. Når du har sendt den, behandler vi forespørgslen og vender tilbage med et svar til den mailadresse, du angiver. Bookingen er først endeligt gældende, når du modtager en bookingbekræftelse fra os.

Trin 1 af 5

  • Vi har plads til to klasser om formiddagen og to klasser om eftermiddagen.

Se vores skoleværksteder