Åbent i dag: 09.30-17.00
Spar 10% på entré
Her har vi samlet alle artikler om rumfart, NASA, ESA og rejser i rummet.
Hør med her, hvor Andreas Mogensen svarer på nogle af de gode spørgsmål, I sendte ind!
Andreas Mogensen er tilbage på Jorden efter mere end 6 måneder på Den internationale rumstation. Mandag den 29. april bød vi ham velkommen hjem ved et stort arrangement på Experimentarium. Se eller gense arrangementer her.
Efter 6 måneder på Den internationale rumstation vendte Andreas Mogensen hjem. Gense landingen her.
4. december ringede vi til rummet fra Experimentarium og talte med Andreas Mogensen i et In Flight Call. Gense eventen og det store opvarmningsshow her.
Tag med på en udforskning af rummet, når vi laver eksperimenter og fortæller om vakuum, raketter og de utrolige størrelsesforhold og afstande i rummet.
På særlige tidspunkter kan du med det blotte øje spotte ISS på stjernehimlen. Vi guider dig til, hvordan du gør.
I anledning af Andreas Mogensens mission til Den Internationale Rumstation, kigger vi nærmere på den seje videnskab bag rumrejser.
29. april lander Andreas Mogensen på Experimentarium, hvor du kan være med til at byde ham velkommen hjem. Vi har fri adgang mellem 13 og 17. Bemærk, at spisestedet SMASK er lukket i dette tidsrum.
I august skal Danmarks astronaut Andreas Mogensen på mission til den internationale rumstation, ISS. Experimentarium følger rumrejsen med en særudstilling og masser af spændende events for skoler.
Den danske astronaut Andreas Mogensen fortæller i denne video om at rejse i rummet og om, hvorfor han mener Experimentarium har en vigtig rolle i at stimulere interessen for naturvidenskab hos børn.
Hvor meget ved du egentlig om den lysende kugle, som bryder nattens mørke på himlen? Test din viden og se hvor mange rigtige du kan få!
I disse dage er det 50 år siden, mennesket for første gang satte fod på Månen. Test din viden om vores til dato måske største tekniske bedrift.
Listen tæller blandt andet finde Buzz Lightyear og et Star Wars lyssværd.
Hvor langt er vi fra at kunne suse mod galakser langt, langt borte? Vi kigger videnskabens rumfantaster i kortene.
En slette af is med form som et hjerte har drejet Pluto i rummet. Årsagen er et krater, fyldt med kvælstof, der udgør den ene halvdel af Plutos hjerte.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.